Woodpecker druppelaar

Steeds meer kwekers kiezen voor de vertrouwde Woodpecker druppelaar. We zien dan ook de laatste maanden een toename in de aanvragen en verkoop van de Woodpecker druppelaar. Dit wordt mede veroorzaakt door de stijging van de assemblagekosten van Capillaire en CapiNet.

De Woodpecker maakt al vele jaren deel uit van het productenpakket en past nagenoeg altijd op ieder Capillaire en CapiNet systemen. Daarbij is de uniformiteit van de Woodpecker vele malen beter dan die van Capillaire en CapiNet. De Woodpecker beschikt over een veel grotere doorlaatopening, waardoor ze minder verstoppingsgevoelig is. Het portfolio bevat een 2, 3, 4 en 8 l/u versie en is te combineren met witte en zwarte slangen en microtubes. Ook voor de stekers is een ruime keus met de bekende Rapier steker of rechte Prevo pen, in zowel zwart als blauw. Doordat de Woodpecker geen membraan bevat, is ze niet-drukcompenserend. De afwezigheid van een membraan maakt haar ook beter geschikt voor situaties waarbij stoffen zoals chloor gedoseerd worden.

Het Woodpecker-pakket biedt een complete oplossing en bewijst al vele jaren een langdurige uniforme watergift te kunnen realiseren in de Nederlandse glastuinbouw. Mocht u ondersteuning nodig hebben bij het omschakelen van Capillaire of CapiNet systemen naar Woodpecker: ons technisch team staat voor uw klaar.

05 woodpecker druppelaars.jpg