Potato Europe 2023

De Potato Europe Beurs brengt jaarlijks de volledige aardappelteeltketen samen.

Netafim Netherlands was samen met Netafim Frankrijk aanwezig op deze beurs. 

Tijdens de beurs werden de voordelen en toepassingen van druppelirrigatie uitgelegd en gedemonstreerd. Bezoekers kregen inzicht in de mogelijkheden van fertigatie en zagen hoe Netafim-oplossingen de aardappelteelt kunnen verbeteren. Denk aan nauwkeurige toediening van water (en voedingsstoffen) op het juiste moment en op de juiste plaats, wat zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de opbrengst verbetert.

Druppelirrigatie biedt talloze voordelen voor de aardappelteelt. Het optimaliseert het watergebruik en maakt het mogelijk om de watervoorziening en bemesting precies af te stemmen op de behoeften van de gewassen. Dat is efficiënt werken met geoptimaliseerde resultaten.

Wat deze beurseditie extra bijzonder maakte, was de internationale aanwezigheid van bezoekers. Netafim is een wereldspeler in precisie-irrigatie. Hun vestigingen delen niet alleen technologie en kennis, maar ook een gezamenlijke toewijding aan duurzame landbouwpraktijken wereldwijd. Het delen van ervaringen en ideeën met mensen van over de hele wereld was een waardevolle ervaring.

Terugkijkend op een succesvolle deelname aan Potato Europe 2023, blijft Netafim gedreven om innovatie en duurzaamheid in de landbouwsector te bevorderen.