Precisie-irrigatie   Samen bouwen aan een duurzame oplossing voor voedselzekerheid in de toekomst

Precisie-irrigatie Samen bouwen aan een duurzame oplossing voor voedselzekerheid in de toekomst

Neem contact op

Wat is precisie-irrigatie?

Precisie-irrigatie is een unieke duurzame landbouwaanpak waarbij water en voedingsstoffen op het juiste moment en op de juiste plaats en in kleine afgemeten doses aan de plant worden toegediend om deze van optimale groeiomstandigheden te voorzien. 

Van de plant tot de planeet - iedereen wint. Dit zijn de voordelen van precisie-irrigatie voor:

Een groeiende wereld voeden

Precisie-irrigatie zorgt voor klimaatbestendigheid en brengt stabiliteit in de landbouwgemeenschap. Het stelt boeren over de hele wereld in staat om aan de groeiende vraag naar voedsel te voldoen, zonder onze beperkte hulpbronnen aan te spreken en helpt ons onze planeet te behouden voor toekomstige generaties. 

Hogere opbrengsten & betere ROI

Met precisie-irrigatie kunnen boeren hun winstgevendheid verhogen door hogere opbrengsten per hectare en gewassen van betere kwaliteit te realiseren, terwijl ze minder water, meststoffen en energie gebruiken. Met precisie-irrigatie geniet je als boer van een grotere voorspelbaarheid en stabiliteit in een onzeker klimaat. 

Optimale groeiomstandigheden

Precisie-irrigatie voorziet in de ontwikkelingsbehoeften van de planten door de toevoer van water en voedingsstoffen zonder verspilling, op het juiste moment, op de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid. Als je nauwkeurig beregent, hebben planten steeds voldoende water en voedingsstoffen en groeien ze beter. 

Van de plant tot de planeet - iedereen wint. Dit zijn de voordelen van precisie-irrigatie voor:

Precisie betekent succes

Klaar om te groeien?

Neem contact op, wij helpen je de beste precisie-irrigatieoplossing voor jouw gewassen te vinden.