Nieuwe assemblage-afdeling

Netafim Netherlands levert al vele jaren geassembleerde onderdelen. Dat zijn bijvoorbeeld: de ARI-terugslagkleppen, FIP-FE vlinderkleppen, pneumatische vlinderkleppen, NedValve maar ook speciale sproeiers. De laatste jaren is de vraag naar geassembleerde onderdelen behoorlijk gegroeid. Met name door de nieuwe en succesvolle Nedvalve actuators die leverbaar zijn op een ruim pakket aan afsluiters is de hoeveelheid werk in de assemblage-afdeling behoorlijk toegenomen en was verdere professionalisering noodzakelijk.

Netafim Netherlands is gevestigd in het Westland, wat gunstig is als het gaat om snelle levering als dat moet. De extra ruimte voor de uitbreiding van de assemblage-afdeling moest dan ook gevonden worden in de bestaande vestiging in het Westland. Voor de realisatie was het nodig om een extra verdiepingsvloer aan te brengen, waardoor ook het magazijn kon worden uitgebreid op deze vloer. Na een interne verbouwing in onze vestiging in Maasdijk en investering in gereedschap, apparatuur en personeel zijn wij als Netafim Netherlands nog beter in staat om snel een breed pakket aan producten te kunnen leveren, nu en de nabije toekomst.

Geoffrey bemant continu de assemblage-afdeling. Sommige onderdelen hebben een grotere omloopsnelheid en kunnen seriematig gemaakt worden. Andere onderdelen zijn weer klant-specifiek en worden met spoed op maat gemaakt. Het is een groot pakket aan producten en in sommige gevallen moet het extra snel gemaakt worden. Dat vindt Geoffrey juist een uitdaging, het maakt zijn werk afwisselend: “Zo sta je met spoed een watermeter te programmeren en het andere moment 500 speciale sproeiers in elkaar te zetten”.

Op dit moment is het door de coronamaatregelen niet mogelijk om de nieuwe afdeling te komen bekijken, daar moeten we even mee wachten. Zodra het mogelijk is, laten we u met genoegen deze nieuwe ruimte zien en vertellen we u graag over de voordelen die we u kunnen bieden, mede door deze nieuwe assemblage-afdeling.

Assemblage-afdeling.jpg