Introductie André van Spengen: opgegroeid tussen de boeren

André heeft al op jonge leeftijd de nodige ervaring in de akkerbouw opgedaan. Want hij is van origine een tuinderszoon. En wat voor één.. ze hadden bij hem thuis niet alleen een kas, maar ook een plantenkwekerij. Zijn familie is zelfs een tijdje de grootste plantenkweker voor spruitenplanten geweest in Nederland. Toen André een schoolkeuze moest maken was de beslissing natuurlijk snel gemaakt, hij is gaan studeren op de Agrarische Hogeschool in Delft.

Na zijn opleiding aan de Agrarische Hogeschool is André eerst enkele jaren werkzaam geweest als adviseur in de biologische gewasbescherming. Vervolgens is hij aan de slag gegaan als Commercieel Technisch Adviseur voor meetapparatuur, voor waterkwaliteit in de tuinbouw en akkerbouw. Tussendoor heeft hij ook nog ongeveer 6 jaar gewerkt als Account Manager voor hogedruk luchtbevochtigingssystemen. Ruim 2,5 jaar geleden is André bij een installateur van irrigatiesystemen aan de slag gegaan als Account Manager, voor met name de druppelirrigatiesystemen.

“Ik ben eigenlijk opgegroeid tussen en met de boeren. Door toeval kwam dat met de meetapparatuur alweer terug en later ook bij de installateur. Hier ben ik ook pas met de druppelirrigatie in contact gekomen. Ik wil zeker zeggen dat druppelirrigatie in mijn ogen echt de toekomst is in de akkerbouw” aldus André.

André wilt graag de volgende tip meegeven:
Begin niet te impulsief met druppelirrigatie. Laat je goed voorlichten en begin ook met een serieuze proef. Ga ook voor kwalitatieve slangen en laat je niet verleiden door goedkopere en dus ook kwalitatief mindere producten. Dit kan alleen maar teleurstellingen geven.

“Bel me gerust, ik denk graag mee om een goede oplossing te vinden!”

Klik hier voor de contactgegevens van André